Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

mojetitulky – český web 2.0 s titulky

mojetitulky.png

Mojetitulky jsou svým způsobem jedinečné. V podstatě je to normální vyhledávač filmových titulků, kterých je na internetu nespočet. Přesto si získalo svou oblibu svým web 2.0 vylepšením. Už na první pohled svým grafickým rozhráním se velmi podobá “předepsaným” pravidlům 2.0. Jelikož jsem jejím návštěvníkem od začátku spuštění, tak si všímám jejího vývoje (mojetitulky jsou produktem studia untitled), který neustále probíhá a stává se lepším.
Na počátku tam byla možnost vyhledávání, tagy nejvyhledávanějších titulků a poslední přidané titulky. Během vývoje bylo přidáno extérní vyhledávání, historie vyhledávání, Serial Box, Emailová služba, přidávání vlastních titulků na server a pár drobností v profilech titulků.

Možnosti:

TOP – Tagy nejvyhledávanějších titulků za posledních 24 hodin nebo 7 dní.
Historie – historie vyhledávání a historie stahování
SerialBOX – Přehledný výběr titulků k oblíbeným seriálům. Možnost stahovat po dílech, nebo po celé sérii.
Emailová služba – výborná informační utilitka. Stačí přidat email k filmu, ke kterýmu čekáte na dosud nepřeložené titulky a po jejich objevení se v databázi vám příjde informační mail.
atd.

Stránky jsou stále v beta verzi a nemůžete si být jisti, zda vše poběží hladce. Ale na opravách se neustále pracuje. Když jsem si všiml, že titulky místo sub nebo srt se ukládají do txt. Po upozornění admina se to dalo do kupy. Dále doufám, že už brzy bude při vyhledání titulků ve výsledcích hledání zobrazen i název release, abych k nalezení správných titulků nemusel proklikávat každý zvlášť.
Přestože tento projekt nepřišel jako první, snaží se v boji s titány bojovat. S možnostmi které nabízí, se může krok po kroku dostat blíže k vrcholu, přestože ho nepokoří. Ale o proti ostatním se Mojetitulky můžou pyšnit nálepkou další český web 2.0 projekt.

One comment

  1. mojetitulky – èeský web 2.0 s titulky…

    Mojetitulky jsou svým zpùsobem jedineèné. V podstatì je to normální vyhledávaè filmových titulkù, kterých je na internetu nespoèet. Pøesto si získalo svou oblibu svým web 2.0 vylepšení…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *