Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

BcA. Kryšpín a jeho ohlédnutí do roku 2008

Rok 2008 budu asi považovat za jeden z osudových roků v mém životě. Získal jsem titul bakalář umění. Prožil jsem lásku, štěstí, smůlu, pláč, radost a další emoce. Na to se nesmí zapomenout a proto si to musím připomenout. Začátek roku 2008 byl ve znamení reklamy, kterou jsem točil jako cvičení zimního semestru.
Velká část roku 2008 obsahovala festivaly. Duben byl ve znamení Febiofestu, kde jsem po dlouhé době opět viděl Adélku, moji filmovou dušičku. Tu jsem potkal i na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde jsem nebyl za zábavou, ale pracovně. Přestože zábava tam byla taky. Zde jsem poprvé osobně poznal mého oblíbeného českého režiséra Ivana Zachariáše.
V této době už jsem měl za sebou první část absolventských zkoušek, kde jsem si vylosoval otázky z dějin literatury a filmu. Angličtinu jsem taky zvládl.
Během letních prázdnin jsem byl v zahraničí na Slovensku. Banská šťiavnica je nádherné městečko a doufám, že jsem tam nebyl naposled.
Měsíc září v roce 2008 nikdy nesmím zapomenout. Jednak jsem se stal bakalářem, kde jsem zvládl odborné předměty na jedničku a hlavně jsem byl na jedinečném koncertu Coldplay.
V roce 2008 jsem také vytvořil několik jedinečných internetových projektů. Několik z nich souvisí s fotografiemi. Bloggeři z celého světa se mohou zapojit stále do jednoho projektu. Já občas udělám I shot myself, vytvořil jsem českou mapu internetu a nakonec jsem udělal virální video, díky kterému možná vyhraju soutěž. To se dozvím až 15. ledna v tomto roce.

Byl by to příjemný start do nového roku. Jsem zvědav na tento rok, kdy začne moje pracovní kariéra. Najdu si přítelkyni? Navštívím nějaké festivaly a koncerty? Uvidíme. Každopádně stay tuned a buďte první, kdo se dozví něco nového z mého života 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *