Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Jak jsem se stal rodičem

Před Vánoci mě čekalo nejedno překvapení. Stal jsem se rodičem. A to ne ledajakým. Díky tomu, že jsem úspěšně absolvoval filmovou akademii jsem jako dárek od Jany Kandové dostal děťátko v podobě sedačky v kině Světozor (tímto jí ještě jednou děkuji). Kino Světozor prochází modernizací, která v sobě zahrnuje výměnu sedaček, posunutí plátna ve Velkém sále, preciznější zvukové zatlumení Velkého sálu, modernizaci sociálního zařízení a úpravu promítací kabiny. Každý z Vás má možnost si jednu ze sedaček adoptovat.

adopce-svetozor.jpg

Já mám sedačku číslo tři ve dvanácté řadě a k tomu jsem získal uvedení jména (v mém případě Kryšpín) na zadní straně sedačky a na speciálních seznamu rodičů, dále jsem dostal voucher zdarma (předplatné na deset filmových projekcí dle vlastního výběru a jednorázovou slevu 5% ve filmové galanterii Terryho ponožky) a nakonec pozvánky na uzavřené speciální projekce a programy připravované exkluzivně pro adoptivní rodiče (využil jsem všechny a zatím se mi nejvíc líbila předpremiéra filmu Valčík s Bašírem).
Za cenu 5.000 Kč je to hodně výhodná koupě, když to máte na dobu pěti let. A ke všemu budete mít příjemný pocit z podílu na rozvoji a zachování artového kina v centru Prahy. Tak kdo z Vás se chce stát také rodičem?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *