Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

44. KVIFF – Den sedmý

Zatím nejpohodovější den na festivalu. Včera jsem se ještě dostal na hotel kolem jedenácté a tekla teplá voda. Hned jsem si napustil teplou vanu a vychutnal si ten okamžik. Zároveň jsem se i krásně vyspal a ráno si vychutnal snídani. Hned na to jsem šel do práce, kde mě vcelku nic nečekalo. Jen jsem sestříhal reportáž s Varhanem Orchestrovičem Bauerem a pak už se jen bavil. Chvilku jsem pokecal s Bonnie o filmech a pak letěl za Jančou.
Janča je holka, kterou jsem poznal na facebooku a teď to bylo poprvé, co jsme se viděli naživo. První čeho si na ní všimnete, jsou jasně výrazné oči. Zvláštní modrá barva, jako by ji v očích vybuchla planeta Neptun a kolem toho byla hromada zářívých hvězd. Pro mě doposud nejkrásnější oči, co jsem kdy viděl. Jsem se musel zeptat, jestli to náhodou nejsou zbarvující kontaktní čočky. Pozbal jsem tedy Janču na kafčo a pokecali venku před Thermalem. Dokud nás nevyrušil déšt a nepřesedli si na terasu uvnitř Thermalu. Když přestalo, šli jsme před Thermal a pořídili si společnou fotku na památku (dodám později, pokud teda na ni budu vypada dobře). Pak už jsem se musel s Jančou rozloučit, ale určitě jsme se neviděli naposled.
Konečně jsem se vyřádil na další reportáži, kde jsem si vyzkoušel motion základy a trošku oprášil Photoshop. Vznikla z toho pěkná koláž a všichni jsme byli spokojení. Teď jsi jdu užít zbytek dne, tak ciao a zase zítra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *