Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

New York – Den osmý

Už se blíží konec a je na čase, abych koupil pár dárků pro příbuzné a kamarády. Vzal jsem to směrem od mého hotelu k Central Parku. Tam jsem se rozhodl navštívit Lee’s Art shop, Inc. a pokračovat směrem dolů.
Následující zastávkou byla opět MoMA store, kde jsem koupil dárek pro mamku a pro sebe novou peněženku, která je složená z mapy New Yorku. Je to vtipný a snad nikoho nenapadne to ukrást. A navíc je to pěkná památka na cestování ulicemi New Yorku.
Další stopka byla v budově HBO. Pár pěkných věcí měli, ale všechno drahý. Přesto jsem musel koupit něco pro mé filmové kamarády. Pro taťku jsem koupil kšiltovku CSI. Na Time Square byl propagační stánek seriálu Breaking Bad, kde jsem se mohl nechat vyfotit jako zločinec, spatřit hlavní hvězdy seriálu a nakonec zkouknout exkluzivně sedm minut z nové série, která odstartuje za dva dny.

Breaking bad stars

Na doporučení jsem také musel zajít do Jerry Ohlinger’s Movie Material Store, kde měli nádhernou sbírku plakátů z různého období. Jakožto fanda Stanleyho Kubricka jsem si koupil historické plakáty k filmům Lolita, Barry Lyndon a Killer’s Kiss. Blbý je, že už to nemám doma kam pověsit. Hlavně, že to mám… Abych neošidil bráchu, na jeho přání jsem mu koupil Levis Jeans 501.
Před žehličkou už rozebírali Starbucks strom. Divím se, že to přes noc vydrželo a tak v rychlosti dělám novou sérii fotek, protože už tentokrát nebyly kolem zábrany. Tentokrát s úklidem pomáhalo více lidí.

Flatiron sturbucks

Madison square starbucks

Sturbucks cups on Madison square

Me in Starbucks

Došel jsem na hotel a vůbec nemám ponětí, co budu zítra dělat. Maximálně se pohybovat někde v centru…

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *