Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Parov Stelar a jeho koncert v Praze

Konečně nastala chvíle, kdy přijel Parov Stelar do Prahy. Objevil jsem ho náhodou před třemi lety a od té doby se drží na mém TOP žebříčku na last.fm.

Hned, jak začal předprodej jsem si koupil lístek a objednal si taky vinyl jeho nového alba Coco, aby mi ho mohl podepsat. Lístky se kupodivu vyprodaly rychle a mnoho lidí mi psalo, zda nemám jeden navíc. Nemám.
Díky práci, která zabíjí čas i život, to uplynulo rychle a mám tu 2. dubna. Předtím jsem z práce šel ještě na poslední film, který jsem si koupil na Febiofestu a odtud rovnou do Paláce Akropolis. Byl jsem tu dvě hodiny před otvíračkou. Na baru si kupuji již druhý Reb Bull a vyčkávám před šatnou. O hodinu později dorazí bývalý spolužák ze střední se svou ségrou a čas plyne ještě rychleji, přesto stále kontroluji každou minutu na mobilu čas. Deset minut před sedmou se otvírá šatna. Odevzdáváme budny a přesouváme se ke schodišti, kde nám o pár minut později odtrhnou lístky.
Jakožto první se dostáváme před pódium, kde moderátorka televize Očko je naštvaná, že jsme ji zkazili záběr. Nemá dělat vstupy na pódiu, když zrovna otvírá sál. 🙂 Nastává čekání hodinu a půl, než koncert začne. Zjišťuji špatnou organizaci koncertu, protože oficiálně je všude napsán začátek od 19:30. Přesto ti, kteří si lístek koupili později než já, mají na lístku start od 20:00.
Kapela vstupuje na pódium něco po půl deváté a pro mě začíná více než hodinový orgasmus plný tance a poslechu živé hudby.

Kapela byla překvapená z našeho nadšení a producent v zákulisí nevěřícně zíral. Tímto musím poděkovat všem, kteří tam byli a myslím, že od této chvíle Parov Stelar navštíví Českou republiku každý rok. Při druhé děkovačce se mi celá Parov Stelar Band podepsala na vinyl a zahrála poslední song – Love. Jako by vyslyšeli mé prosby a já naposled skáču a tančím radostí. Amazing!

Na závěr děkuji Petru Wackovi za fotografie

2 Comments

  1. Ahoj, tak to ti zavidim. Byl jsem na dovolene v Slovinsku, takze jsem nemohl na koncert… no dovolena byla super, ale kdyz toto ted ctu, tak mi to je stejne lito, ze jsem tam nemohl byt…

  2. Ahoj, na tvůj článek jsem narazila náhodou, ale čte se to jedna radost. Hlavně taky proto, že co se týče Parov Stelara jsem na tom asi dost podobně a naprosto chápu tvoje nadšení. Já se těším na jeho letní koncert na Colour of Ostrava, odpočítávám dny a už si představuju to místečko přímo u stage 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *