Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Mé blogerské osvícení

Nebudu lhát – svůj blog flákám. A to docela dost. Jednou za pár let přijde krize a člověk neví o čem psát. Zejména pokud chce držet nějakou úroveň, na kterou je zvyklý samotný blogger a jeho čtenáři.
Můj blog byl a je hlavně o tom, co mě zajímá. Díky blogu jsem poznal podobně smýšlející a úžasné lidi. A co mě nejvíce překvapilo, blog mi pomohl dostat se do světa reklamy, kde mám teď úžasnou práci v agentuře, ve které jsem vždy chtěl pracovat.
A vlastně to je důvod, proč píši tato slova. Můj blog se stal mým pracovním nástrojem. Mou vlastní učebnicí, díky které rozumím marketingu a jakým směrem se reklama ubírá. Proto u mě došlo k jakémusi blogerskému osvícení. Už přestávám být jen copywriterem, vlastně jsem jím ani nikdy pořádně nebyl. Jen díky blogu jsem dostal toto označení (nevěřili byste tomu, jak nějaká platforma dokáže ovlivnit vaše „skills“ hodnocení na Linkedin). Moje síla je v nápadech a strategickém myšlení, protože se snažím chápat, jak reklamní kampaně fungují. A přesně tomu bych se nyní rád věnoval na tomto blogu. Nechci jen sdílet kampaně, které se mi líbí. Chci sdílet způsoby, jak kreativci v agenturách přemýšleli nad kampaní, jaké nástroje k tomu použili a jaký měla kampaň dopad. Samozřejmě občas budu s vámi čtenáři sdílet i jiné věci, které mě zajímají.
Věřím, že tento blog chytne svůj už několikátý dech a pevně doufám, že si najde i své čtenáře. A pokud ne, nevadí. Nedělám to kvůli návštěvnosti, ale kvůli sobě.

Brzy se uvidíme u nového článku…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *