Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

eyespot : Uploadni, Zmixuj a nasdílej video online

Eyespot nabízí působivý nástroj, mixování video souborů a vkládání audio nahrávek, podobně jako Windows Movie Maker od Microsoftu. Všechno online. Nabízí se tu zajímavá vlastnost nazvaná harveting se kterou si můžete vybírat videa z jiných účtů (pouze těch, které jsou označeny veřejné), vložení souboru do vašeho účtu a mixovat s jinými vlastními videosoubory. Stranou mixování, má to taky označené nástroje pro jednoduchou navigaci a vyhledávání.

 

Náš online mix videa umožÅ?uje pomocí drag and drop vaÅ¡e digitální média uspořádat v časové ose. Není to nákladné a těžké k naučení střihového programu. Náš mixér poskytuje vaÅ¡i kontrolu nad vším co provádíte.

Eyespot povoluje uploadovat videa do velikosti 25 Mb, v jakémkoliv podporovaném video, audio a obrázkovém souboru. To je také podpora MMS pro mobilní nástroj.

 

Nyní máte místo na vložení videa, zmixování s jinými nahrávkami a odeslat svým přátelům. OdeÅ¡lete mms zprávu na (vaÅ¡e uživatelské jméno)@eyespot.com k nahrání do vaÅ¡eho účtu. Použijte eyespot Media manager. Na této stránce můžete sledovat, odkazovat, titulkovat, sdílet a zveřejÅ?ovat jednoduÅ¡e a rychle. Věříme v to, že práce s vaÅ¡imi médii bude intuitivní a jednoduchá.

2 Comments

  1. […] Jumpcut je další stránka na sdílení videa se základními střihovými vlastnostmi jako mají stránky eyespot, ale kromě toho jsou ve Flashi. Nachází se zde webové stránky pro sdílení videa a střih, které se pokouÅ¡ejí získat svoji pozici po popularitě youtube a překonat tím i Motionbox. Těměř stejně jako na stránkách eyespot máte možnost importovat video a audio z ostatních uživatelských účtů. Zde je několik změn, které umožÅ?ují tyto stránky. […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *