Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lidé nejsou hračky (reklama)

Už je to nějakou dobu, co jsem “bojoval” proti globálnímu problému, kterým je HIV a AIDS. Vím, že to je jen prostřednictvím reklamy, ale i tak si myslím, že dělám dobrou věc. Rád dělám dobré věci, vždy mi šlo spíš o štěstí ostatních než o moje vlastní. Rád vidím na ostatních úsměvy a když můžu, pomůžu a nenechám člověka v nouzi. Dokonce mi někteří říkají, že jsem až moc hodnej a jednou na to doplatím…

Někteří lidé jsou na tom mnohem hůře než já. A proto existují organizace, které se těmto lidem snaží pomoci. Problémy jsou prostě všude. Díky sociálním sítím jsem byl osloven, zda bych se nezapojil do soutěže pro podporu jedné z těchto organizací. Konkrétně projekt Pause to Support a Cause a společnost CMO Council. Reklama, která by upozornila na stránky www.surveyforgood.org, kde už jsou bližší informace.

Neváhal jsem a udělal další reklamu, kterou můžete vidět zde.

Vymyslel jsem si téma: Lidé nejsou hračky. S hračkami si můžete hrát do jejich zničení nebo do té doby než vás omrzí a vy je vyhodíte. Nikdo si poté na ně nevzpomene a jejich místo naradí jiná hračka. To u lidí nejde. Jsou to živé bytosti, na kterých vám záleží. Mají rodinu, mají přátele, mají city. Mnoho lidí však o své blízké přijde ať už je ten důvod jakýkoliv. Ale proti některým “ztrátám” lze bojovat. A to je tématem mé reklamy.

Jak se vám tedy můj nápad líbí? Vím, že reklama tentorkát není pořádně propracovaná a je složena jen z několika záběrů. Avšak ty záběry mají v sobě něco víc. Prostě nenechme se sebou zacházet jako s hračkami…

5 Comments

  1. Máš muj obdiv v tom, co děláš, ale ty fráze jako ”Rád dělám dobré věci, vždy mi šlo spíš o štěstí ostatních než o moje vlastní” by sis moh odpustit. To je otřepaný, zní to skoro až arogantně a ironicky. Ale jak řikam, obdivuju tvoje filmařský umění, chuť po cestování a to co děláš.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *