Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lvíče v Cannes – Den druhý

Probuzen mírnou kocovinou, která rychle upadala, jsem se nasnídal a připravil na dnešní den. Bohužel jsem zaspal přednášku GoViral, kterou jsem měl v plánu navštívit, tak jsem si díky Algidě dal zmrzlinu zdarma. Je to klasický automat, s tím rozdílem, že se necháte vyfotit s úsměvěm. Fotku pošlete na facebook a pak máte zmrzlinu dle vlastního výběru zdarma. Poté jsem zašel do Young Lions Zone, kde vám namíchají koktejl od Youtube zdarma, sednete si do Microsoft zóny na pytle, brouzdáte po internetu a sledujete Master class.
Dnešek jsem měl spíše takový pozorovací den. Prošel jsem kompletně divadlo, vyšel si po pláži, hodil si pár žabek do moře, vyfotil pár zajímavostí a pak jsem šel na seminář SAWA (screen advertising world association), kde se zaměřili na 3D reklamu v kině. Před sálem jsme dostali cool designové 3D brýle (prý, aby to ladilo k Lady Gaga, až půjde na něco do kina). Sál byl plný a seminář mohl začít. Budoucnost 3D reklamy, společnosti, které je tvoří apod. Na závěr musí být vždy nějaký bonus. V tomto případě to byla možnost se zúčastnit interaktivní hry. Díky máváním rukama nad hlavou jsme mohli určit, jak bude daná hra pokračovat. Byla to víceméně reklama na nějaký deodorant a vy v roli chlapa jste se snažili dostat holku z diskotéky do postele. Divákům to šlo snadno a do dvaceti minut na to hupsli 🙂
Poté začlo zadání briefu pro Young Lions kategorie cyber, kde soutěží úspěšná dvojice z loňského ročníku Michal Pastier a… Další zástávkou byl Grand hotel, kde nás čekalo posezení v parku, spousta dobrých laskominek a alkoholu. Zde jsem mohl poznat další zajímavé osoby (slečny). Když se to začalo rozpouštět, tak jsme to taky vzdali a vyrazili na náš apartmán. Prodiskutovali jsme zítřejší plány a pak v rychlosti vyrazil na další večírek.
Ale tam jsem se začal za sebe stydět. Všichni v kvádru a nádherných šatech. Jen já klasické kalhoty, tenisky a tričko. Zůstal jsem stát opodál, ale po pár skleničkách sektu mě to omrzelo, vytáhl foťák a začal si fotit. To se vůbec nakonec neukázalo jako špatný nápad. Začalo to tím, že se členové poroty chtěli vyfotit. Jenže měli u sebe pouze mobil. Tak jsem se jim nabídl a fotil jsem je. Jeden z nich se mě zeptal na vizitku (Po zkušenosti z NY a teď bych si opravdu měl udělat vlastní bussiness card). Řekl jsem mu, že žádnou nemám. On tedy vytáhl svojí a zeptal se mě, kolik za ty fotky chci. To mi přišlo absurdní a odpověděl jsem mu, že je dostane zadarmo. Nic za to nechci. Byl překvapen a zároveň radostí bez sebe.
Další žádost o mojí byznys kartu byla od jakéhosi… kohosi. Ale evidetně si večírek řádně užíval se svojí partou přátel. Dal mi tedy také svou vizitku a poprosil o “mafiánskou fotku”. Téměř celá parta si nasadila sluneční brýle a vyblejskla se. Nakonec jsem si udělal pár atmosférických fotek nočního Cannes a fontánky na střeše. Blížila se půlnoc a tedy opět příprava na další den. Vyrazil jsem na apartmán, kde teď píši tato slova a pomalu se chystám do postele. Nesmím totiž zaspat debatu s Benem Stillerem v rámci semináře pro Yahoo!

_6216057

One comment

  1. Den ode dne lepší. Koukám, že 3D už proniká i do reklamy, no nevím. A už se teď těším na všechny ty fotky pěkně pohromadě, když ses toho ujal z velkým nasazením 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *