Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Lvíče z Cannes – Den pátý

První vlna Cannes opadla. Mladým lvům skončila akreditace a vydali se domů. Já tu stále zůstávám a užívám si každého momentu. Začínám se vžívat do atmosféry a odhaluji nová festivalová tajemství (jak se dostat do sálu, i když už nepouštějí apod.). Celé dopoledne mě bolela hlava z menší kocoviny. Stal jsem se stálým posluchačem master class, kde čerpám inspiraci. Největší nadšení ale patřilo Saatchi & Saatchi New Directors’ Showcase, kde jsem objevil nové talenty, o kterých jsem neměl tušení a měl jsem radost, že se zde objevili i filmy, které jsem znal již z dřívější doby a mohl jsem si je vychutnat na plátně. Kam se hrabe Youtube HD 🙂
Se Zuzkou jsme pořešili pár věcí v pressu a šli se spolu podívat na další Master Class. Tentokrát s vtipným Jeffem Goodbym. Pak už jen seminář a mohl jsem jít na pláž, kde jsem si chvilku odpočinul, vyzkoušel plážové fotky… Tím nemyslím nějaké boobs 🙂 Ale třeba plážový volejbal nebo stavění hradů z písku.
Po tom všem docela vyhládlo. Zkusil jsem francouzskou bagetu se sýrem. Na apartmánu pak holky uvařily těstoviny, udělali výborný salát a nakonec se šlo opět ke klukům z časopisu Strategie na apartmán, kde nám holky poblahopřály k svátku. Dostali jsme od nich skvělý dortík.
Začala se blížit jedenáctá hodina večerní a já jsem se rozhodl udělat si procházku po nočním Cannes a udělat si pár fotek. Chtěl jsem jít k majáku, ale tam jsem se nedostal. Vzal jsem to tedy přes Debbusy palác k pláži, kde to teda hodně žilo. Odtud pak přes krásnou malbu na baráku, u které jsem se chtěl dlouho vyfotit a pak tradá na apartmán do pelechu.

_6246374

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *