Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Blog v novém kabátku

Už delší dobu mám v plánu změnit vzhled mého blogu stejně jako ostatní. Někteří redesign provedli, u některých probíhá proces a u dalších proběhla nepatrná změna. Začal jsem tedy hledat ideální vzhled pro můj blogísek. Jenže na internetu se občas těžko hledá. A zkušeností s wordpressem nemám zrovna velké, abych se vrhl do vlastního designu. Načtrtnou a nakreslit bych dokázal, jenže rozřezat a poskládat by bylo těžší. Na wordpress existuje mnoho krásných vzhledů, jenže žádný z nich nevyhovoval mým požadavkům. Jednoho dne mi internet snesl modré z nebe.

js2a.jpg

JsBlog se chystá v červnu vypustit překrásný vzhled a já do něj chci oblíknout svůj blog. S tímto vzhledem budu mít další inspiraci psát články o něčem novém a inspirativním pro vás a zároveň pro sebe. Dělám schválně upozornění předem, aby jste nebyli poté šokováni, až jednou navštívíte můj blog a kde se vzal tu se vzal nový vzhled. V komentářích se můžete vyjádřit kladně i negativně. Abych předem věděl, jaký bude váš postoj k redesignu.

4 Comments

  1. Tak tenhle stávající vzhled není vůbec špatný, je lehký a vzdušný, ale těším se na změnu.

    No je pravda, že se toho moc u mně neudálo, kromě hlavičky (bylo mně psáno už ji vyhoď), ale já to zase udělám někdy celé z ničeho nic. 😉

    Ale zapracovala jsem trošku na fotogalery, jak ji vidíš ty? odkaz > http://www.evulin.ic.cz/blog/foto_index.php

  2. Stávajísí vzhled je v pohodě. Ale ten od JsBlog. Jinak ten vzhled už stáhnout jde, jestli myslíš ten, co myslím já… 🙂

  3. [1.] Galerka je v pohodě, jen ten úvodní text bych dal spíše dolů pod výběr (nebo radši se ho zbavil, já se tam zorientoval i bez toho a text mě spíš mátl). Nevím, zda to můžeš upravovat, ale výběr v obrázkovém menu bych poupravil, že by byli černobílé a po najetí myši se zobrazili barevně. Mělo by to mít co do sebe.
    [2.] Vzhled sice jde stáhnout, ale je nedodělaný v beta verzi. Osobně jsem si ho musel upravit, ale nebylo to ono. Takže radši počkám na Final.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *