Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

Filmový festival v Karlových Varech čeká…

…na mě! Minulý ročník jsem podrobně popsal zde. Vypadá to, že festivalový youtube channel měl úspěch a bude se v něm tedy pokračovat i tento rok. A já opět u toho budu. Tentokrát se štáb rozšiřuje a já díky zkušenostem z minula si budu moci rozvrhnout čas tak, abych stíhal práci a zároveň se bavil a viděl aspoň jeden film denně.

centrum-festivaloveho-deni-hotel-thermal

Minulý rok to bylo poprvé, co jsem byl na takovém velkém festivalu i v zákulisí a mohl získat skvělé zážitky z rautů. Tentokrát si nesmím však zapomenout vzít kvádro a vyleštěné botky, jinak bych se nikam nedostal a nemohl si pošmáknout na skvělém exotickém jídle a pití (minule mě zachránil kamarád, který dal přednost kamarádce a mě teda půjčil oblek).

Už jsem pro jistotu vymyslel několik nápadů předem a projednal je s directorem celého projektu. Zatím to všechno skvěle klape a máme pro vás připraveno několik novinek, o kterých se pro jistotu teď ještě nebudu zmiňovat. Jinak videa se stanou více mezinárodní a česky mluvené videa se budou titulkovat do angličtiny a naopak. Sice o práci navíc, ale to se určitě nějak zvládne samo. 🙂

Jinak v nejbližší době by měla být tiskovka, kde se předvede vizualizace festivalu pro letošní ročník. Jsem zvědav na znělky, tentokrát už je režírovat Ivan Zachariáš nebude (docela by mě zajímalo jak pokročil s filmem).

Mezitím se můžete podívat na short image film z minulého ročníku, který jsem na konci minulého ročníku sestříhal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *