Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

44. KVIFF – Den šestý

Je možné, aby v noci už na hotelu netekla ve sprše teplá voda? Mě už se to stalo potřetí. Nevím, jestli ji vypínají na noc nebo spolubydlící vyčerpají přede mnou. Ale aspoň za těch vysokých teplotách je to příjemné osvěžení. Vstal jsem první, zatímco ostatní byli trošku mimo ze včerejší párty na které byli. Poprvé jsem snídal před devátou a snídaně byla o saláty víc bohatší. Mňamka. Šel jsem potom rovnou do Thermálu, kde jsem chvíli dostříhával včerejší reportáž a vyřizoval věci na netu. Mezitím jsem čekal na zbytek štábu, který přišel se zpožděním.
Nebylo co na práci, tak jsme šli do prvního patra v Thermalu na terasu, kde se pořádala nějaká party. Zdarma pití a zákusky. Dal jsem si sklenku bílého vína spolu s nachos a pálivou omáčkou. O půl hodiny to skončilo, tak jsem se vrátil zpět k práci, kde jsem na povel přestříhal reportáž a čekal na další natočený materiál. Ten jsem dostal až kolem osmé hodiny večerní. Do té doby jsem si lehnul na můj fatboy pytel a zdřímnul si.
Konečně jsem osobně poznal Tomáše Baldýnskýho. Spolupracuje s námi spolu s Františkem Fukou na video verzi Odvážné palce, které brzy budete moc vidět na našem youtube channelu.
Letos mám pocit, že si sem zbytek štábu prostě přišel jen bavit a dělat to, co se mu zlíbí. Jsme tu teda dva střihači, který trávíme většinu času zde v kanclu, ale zbytek prostě někde lítá. Kdyby si vzali aspoň kameru a něco točili, ale oni prostě ne. Celý den tu mám jednu reportáž ze včerejška a čekám až mi k němu dotočí stand-up. Zatím jsem se nedočkal. Asi bych měl být rád a taky se jít někam bavit. To ale nejspíš udělám až ve středu, kdy jsem osobně pozván na jednu recepci a navíc budou skvělé filmy. Jedním z nich je nový film Sama Mendese nesoucí název Away We Go, který bych si nechtěl nechat ujít. Hned na to je ta recepce, takže by to mělo jít jako po másle a bude to snad můj nejlepší letošní festivalovej den.

2 Comments

  1. Jestli bych měl najít jednu věc, kterou závidim na letošnim KVIFF tak je to práce na těch odvážných palcích s Fukou a Baldynskym !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *