Physical Address

304 North Cardinal St.
Dorchester Center, MA 02124

44. KVIFF – Den devátý

Můj nejočekávanejší den festivalu právě nastal, ale s pár nedostatky. Po snídani jsem šel do Thermalu a na doporučení Bonnie jsem šel na nejnovější film Rozervaná objetí od režiséra Pedro Almodóvara, který byl opravdu pěkný. Jen se mi zdá, že to téma točí pořád dokolečka, jen s jinými herci. Každopádně jeho rukopis díky tomu pozná každý.
Následoval Sam Mendes a “nezávislý” film Away We Go u kterého jsem se skvěle bavil a režisér opět potvrdil své kvality. Hned poté jsem letěl na terasu, kde měla být párty na kterou jsem byl pozván. Ale nikde nikdo. Co to sakra? Zkusim zavolat kámošovi, co tam měl být taky a ten mi sdělil, že to bylo včera. KRUCI! Jak to? Koukám na pozvánku a opravdu je tam včerejší datum. Neeeee! Co se dá dělat, jdu teda na pivko s jinou partou lidí, protože dnes se nic točit nebude. Zbytek štábu pařil nebo dělal něco jinýho do ranních pěti hodin a tak to jde vyspat.
Blížil se konec dne a s ním i Jim Jarmush s filmem The Limits of Control. Opět jsem si sedl na výborné místo, protože přede mnou si sedl samotný John Malkovich!
kviff-malkovich
Hostem byl i hlavní představitel filmu Isaach de Bankole, který pronesl pár slov k výbornému režisérovi a začal film… který byl nějaký nudný. Hodně mě to zklamalo. Malkovich během závěrečných titulků za tmy odešel, aby tam nevznikla tlačenice o fotky a autogramy.
Cesta na hotel a opět spánek.

5 Comments

  1. Heh dobře ty. Já jdu dneska s prarodičema na Malkovichův film Tanečník seshora, tak snad to bude dobrý no.

  2. Hans: Já tam taky asi půjdu.
    fremy: To jo, jsem to už vychytal a vím, kam si sedat. Ale nečekal jsem, že se tam Malkovich objeví, tak jsem si DVD nebral. Prý má něco s rukou, tak se podepisuje jen John a málokomu.

  3. Škoda, doufal jsem, že tě někde na Away We Go potkám a osobně ti pogratulu k tvým podařeným reklamám. No nic….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *